IMG_5089

פרחי כרובית במעטפת פריכה

פרחי כרובית במעטפת פירורים פריכים 

תענוג בכל ביס 

ללא טיגון – אפוי בתנור 

מרכיבי המנה –

פרחי כרובית כחצי כרובית

מלח

שמן זית

מעט שום גבישי

מעט בזיליקום יבש

פלפל שחור

כפית חרדל

פפריקה מתוקה מעט

2-3 ביצים

2-3 כפות מים

כפית קורנפלור

פירורי לחם

הכנת המנה –

נבשל את פרחי הכרובית במים עם מלח לכ- רבע שעה.

נסנן ונקרר.

נערבב בקערה את הביצים עם הקורנפלור והמים.

נוסיף תבלינים .

נערבב פירורי לחם עם מעט מלח ו3-4 כפות שמן זית .

נטבול כל פרח של כרובית בתערובת הביצים ואחר כך בתערובת פירורי לחם.

נשים על מגש עם נייר אפייה משומן בשמן זית

נכניס לתנור 180 מעלות לאפייה של כחצי שעה .