פרחי כרובית במעטפת פירורים פריכים
תענוג בכל ביס
ללא טיגון – אפוי בתנור
מרכיבי המנה –
פרחי כרובית כחצי כרובית
מלח
שמן זית
מעט שום גבישי
מעט בזיליקום יבש
פלפל שחור
כפית חרדל
פפריקה מתוקה מעט
2-3 ביצים
2-3 כפות מים
כפית קורנפלור
פירורי לחם
הכנת המנה –
נבשל את פרחי הכרובית במים עם מלח לכ- רבע שעה.
נסנן ונקרר.
נערבב בקערה את הביצים עם הקורנפלור והמים.
נוסיף תבלינים .
נערבב פירורי לחם עם מעט מלח ו3-4 כפות שמן זית .
נטבול כל פרח של כרובית בתערובת הביצים ואחר כך בתערובת פירורי לחם.
נשים על מגש עם נייר אפייה משומן בשמן זית
נכניס לתנור 180 מעלות לאפייה של כחצי שעה .