IMG_5928

סלט כרוב אדום במיונז

סלט כרוב אדום במיונז – קלאסי שתמיד משדרג כל ארוחה

בין אם ארוחה בשרית , על האש או אפילו בארוחה חלבית .

טעים במיוחד בגרסה הביתית

ללא חומרי שימור , טרי

ובטעם של בית

 

מרכיבי הסלט-

כחצי כרוב אדום

מלח גס כפית או יותר

מיץ לימון 1-2

קורט סוכר

3 כפות מיונז

3 כפות מים

 

הכנת הסלט- 

פורסים את הכרוב דק דק

אם יש מנדולינה עדיף.

אחר כך מפזרים מעט מלח גס ומעסים היטב את הכרוב.

לאחר כרבע שעה מוסיפים את מיץ הלימון וקורט סוכר ומערבבים היטב.

מערבבים את המיונז עם המים מוסיפים ומערבבים.

מומלץ להכין יום לפני ,כך הכרוב מתרכך וסופג את כל הטעמים.

 

*את הסלט אפשר להכין כסלט כרוב חמוץ ללא המיונז

פשוט תוסיפו במקום המיונז 3 -4 כפות שמן זית