IMG_5700

סלט בורגול ובטטה צלויה

 

הוא סלט חגיגי ומפואר , אך גם קליל שמתאים לארוחה במהלך היום.

כך תכינו סלט בורגול ובטטה צלויה שהוא פשוט נהדר.

מרכיבי המנה –

כוס בורגול

2 בטטות

2 חופנים של ארוגולה קצוצה

חצי צרור פטרוזיליה קצוצה

חופן חמוציות

גבינה מלוחה

לתיבול:

3 כפות שמן זית

מיץ מלימון סחוט

פלפל צ'ילי חריף חתוך דק/כפית צ'ילי שאטה

מלח לפי הטעם

הכנת המנה –

להכנת המנה, נתחיל בבישול קצר של הבורגול.

בסיר עם מעט מלח נשים את הבורגול ונכסה בכמות משולשת של מים,

נביא לרתיחה ונבשל עוד כ3 דק'.

נסנן ונקרר בצד.

בנתיים נחמם תנור לחום של 190 מעלות.

נחתוך את הבטטות לקוביות קטנות יחסית, נתבל במלח ושמן זית

ונעביר לתנור עד שהבטטות מעט משחימות.

לאחר שהבטטות והבורגול מוכנים נעבור להרכבת הסלט.

נשים בקערה גדולה את הבטטות והבורגול,

אליהם נצרף את הירוקים והחמוציות ונתבל.

נערבב היטב נטעם תיבול ונפזר גבינה מלוחה מלמעלה.

 

בתאבון!

הסלט הזה ועוד מטעמים נוספים

במכירת השבועות שלנו

כנסו  כאן לינק לפרטים ולהזמנות