IMG_0937

המתכון לעוגת הגבינה הכי טעימה

 

לדעתי זו עוגת הגבינה הכי טעימה

היא קלה להכנה וכל אחד יכול להכין אותה 

בחושה קלה ומהירה 

המתכון של אמא

להכין – תבנית קפיצית  24 מרופדת בנייר אפייה

משומנת בצדדים בחמאה.

מרכיבי העוגה –

תחתית -בצק פריך-

100 גרם חמאה רכה

חלמון 

4 כפות סוכר (60 גרם)

קורט מלח 

כוס קמח – 140 גרם 

1/3 – 80 גרם כוס קמח שקדים 

רבע כפית אבקת אפייה

גרידה מלימון 

שקית סוכר וניל 

במידה ומתעצלים להכין בצק פריך – 

180 גרם ביסקוויט פתי בר טחון 

80 גרם חמאה מומסת 

מערבבים יחד ומהדקים לתבנית .

 

תערובת גבינה –

750 גר’ גבינה לבנה 9 %

2 גביעים של שמנת חמוצה 15 % (400 מ”ל)

(או גבינת שמנת 30% גביע אחד )

 כוס סוכר פחות 2 כפות – אפשר עד כוס 

5 ביצים

 אינסטנט פודינג וניל ממולץ – לבן (80 גר’)

2 כפות מלאות קמח או קורנפלור

כפית מחית וניל או סוכר וניל

גרידה מלימון 

הכנת העוגה –

מכינים בצק במעבד או במיקסר .

מרדדים על נייר אפייה ומעבירים לתבנית .

שמים תבנית בקירור לחצי שעה.

אחר כך מכניסים לאפייה 180 מעלות כ- 15-20 דקות .

(אפשר להכין תחתית עם ביסקוויטים ואז אין צורך באפייה של התחתית.)

את תערובת הגבינה מערבבים יחד 

קודם גבינות סוכר ושמנת . טורפים היטב.

מוסיפים ביצים ואז את היבשים.

כשהתערובת חלקה מעבירים מעל התחתית.

מכניסים לתנור שמחומם על 150 מעלות סטטי.

בדיוק שעה אפייה.

משאירים להתקרר בתנור עוד כחצי שעה ואז מוציאים

חילוץ העוגה אחרי שהתקררה טוב במקרר.

ציפוי – רק אם רוצים 

שמנת מתוקה להקציף עם כף סוכר וכף אינסטנט פודינג וניל 

לקשט את העוגה 

במרכז 

רוטב פירות יער –

150  גרם פירות יער או אוכמניות
3 כפות סוכר
רבע כוס מים
לבשל 10 דקות
לערבב -2 כפות מים עם כפית קורנפלור
להוסיף לסיר ולבשל עוד 3-4 דקות עד שמסמיך מעט.

לקרר  לאחסן במקרר

להגיש במרכז העוגה .

העוגה הזאת היא במכירה שלנו לשבועות

כל הפרטים על המעדנים לשבועות שתוכלו לרכוש אצלנו

בלינק  כאן 

מהרו להזמין מספר ההזמנות מוגבל !!!