קצת עלי

יובל מיכאל | Yuval Michael
נעים להכיר,
יובל מיכאל
בן 29, מכפר סבא.
בוגר בישולים בית הספר לקולינריה.
עובד ועבדתי במטבחים הטובים בישראל
ועכשיו אני כאן כדי לחלוק איתכם את האהבה שלי..
כמאמר הקלישאה הכל התחיל מהבית .
בית שהכל בו מתנהל סביב המטבח.
מגיל מאד קטן התאהבתי בכל חלק במטבח, אם זה לנקות, לחתוך,להריח וכמובן איך לא – לאכול 🙂
יש משהו שנכנס בך בתור בן-אדם ואי אפשר להסביר במילים.
ככה אני עם אוכל , הוא פשוט זורם באצבעות.
בתור אחד שבבית שלו, האוכל על כל סוגיו טעים מאד, מבחינתי לא הייתה דרך אחרת.
כך נסללה דרכי למטבחים המקצועיים והטובים בישראל שם גם נפתח לי התיאבון תרתי משמע והיכולות שלי באו לידי ביטוי.
בשילוב למידה נכונה של טכניקות, תהליכים וצורות עבודה נכונות, למדתי והבנתי כיצד לטפל באוכל, ואיך להסתכל על מנות כאוכל טעים כמובן, אבל גם כיצירה ואומנות לכל דבר. .
אוכל מחבר את כולנו סביב השולחן פעם אחר פעם והמשמעות שלו מבחינתי היא הרבה יותר מרק להשביע.
מהצנוע ביותר עד המפואר והיצירתי ביותר זה בכלל לא משנה.
אני מאמין שאוכל טעים צריך להפיק מחומר הגלם עצמו ולא לכסות אותו בכל מיני דברים בדרך, כך גדלתי וזוהי דרכי במטבח גם היום.
לצד אוכל מגוון ויצירתי המתבסס על שיטות העבודה השונות בעיקר מהמטבח הצרפתי והאיטלקי שבו אני יכול להראות את כישוריי ואת היצירה שלי , אני מאמין שלקלאסיקות יש מקום בעולם , ואם אנחנו עושים אותן מדויק וטעים , אין סיבה שגם באירועים שלי הן לא יהיו על השולחן .
